Om Tøjsbo Ejendomsservice​

20 års erfaring​

Tøjsbo Ejendomsservice er en del af Tøjsbo Koncernen, som i alt beskæftiger mere end 30 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med mere end 20 års erfaring, hvilket gør os i stand til at håndtere enhver opgave. Vores store erfaring afspeljer sig i alt, hvad vi foretager os, hvor kvalitet naturligvis er i højsædet. Vi er lokaliseret i Odense, hvor vi for nylig har fået nye lokaler på Peder Skrams Vej 18. Vi udfører opgaver og ejendomsservice på hele Fyn.

Vi har selv tilknyttet en lang række håndværkere, som dækker mange forskellige fagområder. Herudover har vi tætte kontakter til udvalgte specialister ved en række handels- og håndværkerfirmaer. Det gør os i stand til at løse enhver opgave og tilpasse os vores kunders ønsker og behov, hvad enten det er totalentreprise eller delopgaver.

Som ansvarlig entreprenørvirksomhed og ejendomsservicevirksomhed er vi naturligvis medlem af af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Din faste samarbejdspartner

I Tøjsbo Ejendomsservice tilpasser vi os altid efter kundens ønsker og behov, hvor service og fleksibilitet er en del af vores værdier. Vi går professionelt til værks, og vores store overblik gør os i stand til at håndtere koordinering og planlægning. Du kan have tillid til os, og vi styrer dit projekt fra start til slut. Vi vægter en god dialog med vores kunder, hvor du som kunde kan være tryg i at have Tøjsbo Ejendomsservice som samarbejdspartner. Service er en del af vores værdier, hvor vores fagligt dygtige håndværkere altid deler ud af gode råd og vejledning. Kunden bliver ligeledes altid taget med på råd.

​Der er mange gode grunde til at vælge Tøjsbo Ejendomsservice. Vi har gennem mange år leveret mange projekter - store som små. Vi bevarer overblikket, så du kan roligt overlade dit projekt til os, da vi ved, hvor meget et projekt kan betyde. Vi bidrager i alle projeketets faser, lige fra tegnearbejde og byggeherrerådgivning til hjælp til myndighedsbehandling.

Ny bolig?

Vi udlejer også boliger på Fyn, hvor vi har mere end 400 udlejningsboliger.
​Besøg Tøjsbo Bolig​

​Adresse

Tøjsbo Ejendomsservice ApS

Peder Skrams Vej 18

5220 Odense SØ

Danmark

Kontakt

Telefon: 6616 9760

E-mail: toejsbo@toejsbo.dk